Gode erfaringer

Hvad fik Steffen, Ryan og Per ud af at bygge oven på?

Fagmoduler for faglærte kommer både den faglærte og virksomheden til gode. Hør f.eks. hvad snedkeren, smeden og elektrikeren fik ud af at bygge ovenpå, og hvorfor chefen synes, uddannelse er en investering, der kommer mange gange igen.

"Det er vanvittigt spændende. Jeg har ikke på noget tidspunkt tænkt det her, det gør jeg ikke. Tværtimod, ved jeg allerede nu, hvad jeg skal læse næste gang!"

Steffen Kugelmann, vedligeholdelsesplanlægger, Novozymes

”Lærerene er så dygtige til at tage det helt fra grunden og få folk med."

Ryan Dag Johansen, elektriker, Kemp & Lauritzen A/S

”Vi kan ikke stå stille i udviklingen. Vi er nødt til at bygge på vores medarbejdere, så de har en rygsæk at tage med på rejsen fremad.”

Per Laursen, direktør, Skærbæk Bygningsindustri A/S

”Jeg kan godt lide at få teori bag de praktiske ting. Ikke at det kun er teori, vi snakker om, der er mange dagligdags eksempler i undervisningen også.”

Kim Diabelez, Quality Manager & Lean Coordinator, Skærbæk Bygningsindustri A/S

”I brancheforeningen kan vi jo godt se, hvem der klarer sig godt – det er dem, der er gode til at tage viden til sig!"

Kim Valbum, direktør, Aut. Køle- & VP-firmaers Brancheforening, AKB

”Hvis jeg kommer ud med en maskinarbejderuddannelse, der er 15 år gammel, er der ingen job. Kommer jeg ud med en ny uddannelse, siger de: Hun kan noget, hende kan vi bruge.”

Karina Splidsboel Røjkjær, smed/pakker, Holger Christiansen (BOSCH)

Hør hvad Bent har fået ud af at tage akademiuddannelsen i ’Kommunikation og Formidling’. ”Uddannelsen har gjort…..at jeg er blevet bedre til at stå op i forsamlinger og fortælle det jeg mener er vigtigt……Jeg har også forbedret mig en masse i det skriftlige…jeg har lært teknikker til, hvordan man bedre kommunikere….jeg har fået rigtig meget ud af det”.

Bent Salvesen, faglært chauffør og distributionschauffør hos Arla Foods