Fødevaresikkerhed i industriel produktion
Lær at vurdere risici ved fødevareproduktion.
Om Faget
På faget ‘Fødevaresikkerhed i industriel produktion’ lærer du at opstille egenkontrolprogrammer og udføre HACCP analyse med udgangspunkt i gældende fødevarelovgivning.
Endvidere lærer du om risici ved forskellige fødevareproduktioner (biologiske, kemiske og fysiske risici) fra jord til bord.
• Fødevarelovgivning og fødevaresikkerhedsstandarder
• HACCP analyse herunder risikoanalyse af biologiske, kemiske og fysiske risici
• HACCP plan, herunder udpegelse af CCP
• Opstilling af et egenkontrolprogram
• Validering og verifikation
• Dokumentation og sporbarhed
• Rengøring
• Hygiejne
• Hygiejneprocedurer og instruktioner
Lignende fagmoduler
Fødevarekemi
Få indsigt i fødevarers kemiske sammensætning og egenskaber.
Læs mere om fagmoduletFødevareteknologi
Lær at producere sikker mad til mange.
Læs mere om fagmoduletGenteknologi
Lær at arbejde med basale molekylærbiologiske teknikker
Læs mere om fagmoduletHygiejnisk design
Lær at løse hygiejniske problemstillinger i forbindelse med produktion, design og indkøb af udstyr og procesanlæg.
Læs mere om fagmodulet