Fødevaresikkerhed i industriel produktion

Lær at vurdere risici ved fødevareproduktion.

Om Faget

På faget ‘Fødevaresikkerhed i industriel produktion’ lærer du at opstille egenkontrolprogrammer og udføre HACCP analyse med udgangspunkt i gældende fødevarelovgivning.

Endvidere lærer du om risici ved forskellige fødevareproduktioner (biologiske, kemiske og fysiske risici) fra jord til bord.

• Fødevarelovgivning og fødevaresikkerhedsstandarder
• HACCP analyse herunder risikoanalyse af biologiske, kemiske og fysiske risici
• HACCP plan, herunder udpegelse af CCP
• Opstilling af et egenkontrolprogram
• Validering og verifikation
• Dokumentation og sporbarhed
• Rengøring
• Hygiejne
• Hygiejneprocedurer og instruktioner

Fagmodulet er en del af disse uddannelser

Se listen over hele uddannelser

Lignende fagmoduler

Hygiejnisk design

Lær at løse hygiejniske problemstillinger i forbindelse med produktion, design og indkøb af udstyr og procesanlæg.

Læs mere om fagmodulet
Gå til fagmoduloversigt

Bliv orienteret

Bliv orienteret når der bliver udbudt kurser inden for Fødevaresikkerhed i industriel produktion

Angiv hvilke regioner du er interesseret i:

Angiv hvilke undervisningsformer du er interesseret i: